top of page
  • Writer's picturePirita Virtanen

Suositus Arelta

"Olemme saaneet Piritan avulla ratkaistua erimielisyyksiä, joissa emme ole päässeet enää eteenpäin osapuolten toimesta ja oikeudenkäynti on näyttänyt olevan ainoa jäljellä oleva tapa ratkaista erimielisyys.

Piritan johtama sovittelu on ammattimainen, nopea ja tehokas. Pirita huomioi asiaan liittyvän juridiset kysymykset ja osapuolten riskipositiot, joiden pohjalta osapuolet pystytään ohjaamaan neuvottelemaan asiasta oikealla ja perustellulla tasolla sen sijaan, että osapuolet kävisivät huutokauppaa omasta lukitusta alkupositiosta käsin. Ennen kaikkea prosessi on dynaaminen ja saa osapuolet liikkeelle.

Sovittelussa päätösvalta säilyy osapuolilla, kun taas oikeudenkäynnissä ratkaisun antaa ulkopuolinen ratkaisija usein pitkän ja raskaan prosessin päätteeksi. Jokaisen vastuullisen toimijan tulisi pyrkiä ratkaisemaan erimielisyytensä sovittelun kautta.

Sovitteluun liittyy mielestäni suomalaisessa liike-elämässä paljon turhia ennakkoluuloja. Piritan sovittelu rikastaa osapuolten välistä neuvottelua. Sovittelu on ainoa tapa saada erimielisyys ratkaistua nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Suosittelen lämpimästi Piritaa kaikille."


Heikki Tanner

Lakiasiainjohtaja, Senior Vice President, Are
369 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page