top of page

Joachim Lindholm

Head of Legal, Caverion

"Sovittelu Piritan kanssa oli todella hyvä kokemus ja muutti käsitystäni riidanratkaisusta. Olin todella positiivisesti yllättynyt, kun saimme Piritan johdolla mm. yli vuoden kestäneen jumiutuneen tilanteen päätökseen lyhyen valmistelujakson ja yhden päivän sovittelun aikana. Samanlaista viestiä olen kuullut kollegoilta eri yrityksissä.

 

Caverionilla on kokemusta Piritan soveltaman yhdysvaltalaisen sovittelun lisäksi myös muista Suomessa käytössä olevista sovittelutavoista. Nämä sovittelutavat ovat hyvin erilaisia verrattuna Piritan käyttämään metodiin. Vaikka näissäkin tavoissa sovitella erimielisyyksiä on puolensa, on Piritan soveltama metodi mielestäni soveliaampi erityisesti yritysten välisten näkemyserojen ratkomisessa.

 

Pirita sovittelijana ja hänen käyttämänsä metodi ovat erittäin selkeitä, tehokkaita ja ratkaisukeskeisiä. Sovittelu Piritan johdolla vapauttaa laki- ja liiketoimintajohdon aikaa asiakastyöhön ja tulevaisuuteen sen sijaan, että kustannuksia ja aikaa sidottaisiin menneisyyden tapahtumien pitkälliseen prosessaamiseen. Caverion suosittelee lämpimästi sovittelua Piritan johdolla erimielisyyksien ratkaisukeinoksi."

bottom of page